AstroDex

Horoscop Balanţă
Balanta

Horoscop 2020 - Balanţă

Dragoste, cuplu, prietenie

Nu te numeri printre zodiile greu încercate pe acest plan. Se poate spune chiar că te numeri printre norocoșii(oasele) cărora 2020 nu le aduce mari provocări pe acest plan. Comportamentele relaționale sănătoase pe care le-ai dezvoltat anul trecut se mențin și în acest an și pentru că astrele nu te presează deloc, poți dezvolta unele noi.

În primul trimestru al anului, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, este posibil ca nativii(ele) care își doresc să-și revitalizeze relația de cuplu sau să o ducă la următorul nivel, adică să-și extindă familia, ar putea să se confrunte cu unele mici probleme. Nu este însă vorba de ceva serios.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales din a doua jumătate a lui mai încolo, s-ar putea ca părinții tăi sau ai partenerului să se implice prea mult în bucătăria internă a relației voastre, în special dacă unul dintre voi îi invită să facă acest lucru sau poate sunteți părinți tineri. Este cazul să trasați unele limite totuși în astfel de momente.

În al treilea trimestru al anului, totul pare să meargă ca la carte. Relațiile aflate la început de drum evoluează natural, iar impedimente din partea astrelor nu apar în calea lor. Cele consacrate se mișcă și ele în direcția potrivită și ambii parteneri își oferă spațiul necesar pentru a se dezvolta armonios. Nu se întrevăd probleme serioase.

În ultimele trei luni ale anului, s-ar putea ca spiritele să se încingă mai des decât de obicei în cuplu. Pare că partenerul este mai interesat să-și atingă propriile obiective și că undeva pe parcurs a pierdut din vedere scopurile comune. Prin spiritul tău de împăciuitor, poți să îi reamintești care sunt acele idealuri pe care v-ați propus amândoi să le urmăriți.

Din câte se poate vedea din rândurile de mai sus, anul 202 nu este unul în care au loc transformări substanțiale în plan sentimental. Mai degrbă este vorba de o reglare a partenerilor pe aceeași frecvență, iar perioadele în care nu sunteți în sincron nu sunt altceva decât episoade trecătoarele, pe care reușiți să le traversați fără prea mari probleme.



Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Balanta

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!