AstroDex

Horoscop Balanţă

Balanta

Semnul Balantei - descriere generala

Este semnul inceputului toamnei, cand echilibrul dintre zi si noapte este stabil (echinoctiul de toamna). Este un semn al echilibrului, al armoniei, al justitiei si pacii, este semnul uniunii si casatoriei, al asociatiilor si contractelor. Acest semn il reprezinta pe celalalt, opozitia, complementaritatea, comparatia. In tema natala, Balanta reprezinta semnul armoniei in relatiile umane, al echilibrului, al alegerii. Reprezinta cele doua tendinte ale omului, doua fatete ale personalitatii umane, simbolizate chiar si prin locul in zodiac: pe de o parte Scorpionul ce reprezinta tendintele spre lumea materiala si sexuala si de partea cealalta Fecioara cu dorinta ei de purificare spirituala. Este, in acest fel, si semnul ce simbolizeaza folosirea liberului arbitru. Adevarata arta este de a mentine balanta in echilibru.

Nativul Balanta

Ofera o cautare a armoniei si a frumosului, dar si a justitiei. In general, o cautare a perfectiunii. Cultiva prietenia, sociabilitatea si toleranta. Chiar datorita acestor calitati oferite de pozitia Soarelui, nativii Balanta sunt cei mai potriviti pentru negocieri si misiuni diplomatice, dar pentru aceasta trebuie sa-si insuseasca fermitatea si consistenta argumentarii.

Karmic: de obicei au o vasta experienta si acum vor incerca sa pastreze un echilibru intre toate lectiile invatate. Printre altele, intr-o viata anterioara, au depus mari eforturi pentru o casnicie fericita.

Ascendentul Balanta

Ofera un aspect fizic placut, cu o fata luminoasa, de multe ori aproape angelica. Un zambet placut cu o dantura si o gura frumoasa. In cazul in care nu este vorba despre o persoana ci un eveniment sau altceva, ideile principale sunt: momente de respiro, o mica pauza pentru strangerea fortelor si refacere, calea de mijloc.

Firicel Ciarnau

Descrierea zodiilor

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Orele planetare
AstroDex
Azi: 3.04.2020 - 11:30
Răsărit Soare: 06:50
Apus Soare: 19:47
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Jupiter: 11:09 - 12:13
Detalii oră planetară