AstroDex

Horoscop Capricorn
Capricorn

Horoscop 2020 - Capricorn

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2020 nu se deosebește prea mult de 2019 în ceea ce privește parcursul lucrurilor în plan sentimental și social. Este drept că te poți întâlni cu unele perioade mai tensionate, dar ele nu își vor lăsa amprenta pe relația de cuplu sau cele de prietenie. Îți semnalează însă faptul că trebuie să le aduci însă unele ajustări în anumite momente.

În primul trimestru al anului, nativilor(elor) acestui semn nu le vor lipsi ocaziile de flirt și atenție din partea celorlalți, dar s-ar putea să nu fie vorba decât de niște episoade trecătoare care nu se materializează neapărat într-o relație. Este nevoie de mult mai mult decât atât pentru ca lucrurile să decurgă în această direcție.

În următoarele trei luni, se continuă starea de instabilitate pe plan sentimental pentru nativii(ele) acestui semn care nu sunt implicați(te) într-o relație. Cuplurile consacrate, pe de altă parte, sunt deschise la nou și pregătite să experimenteze tot felul de lucruri noi. Poate nu toate vor duce le amintiri de neuitat, dar cert este că anima atmosfera între soți.

În al treilea trimestru al anului, relațiile de lungă durată sunt cele care ar putea trece prin unele provocări în a doua jumătate a lunii iunie. Se disting probleme de comunicare între parteneri, declanșate cel mai probabil de teama deschiderii complete vis-a-vis de celălalt. Mai mult curaj în această direcție duce la unele rezultate benefice.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie, s-ar putea să apară unele încercări în relația cu anumiți prieteni. Eventualele schimbări în ceea ce privește statutul social determină unele schimbări de idealuri și viziuni care fac ca amiciția voastră să nu mai meargă la fel ca până acum. Caută să vezi dacă mai este de recuperat ceva.

După cum se poate constata din rândurile de mai sus, anul 2020 vine cu unele clarificări pe plan sentimental sau social. Concluziile pe care le tragi în acest an te ajută să îți pui în ordine viața de cuplu și relațiile de prietenie, ceea ce îți permite să le faci să evolueze în cazul în care s-au confruntat cu o perioadă prea lungă de stagnare.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Capricorn

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Orele planetare
AstroDex
Azi: 17.02.2020 - 20:10
Răsărit Soare: 07:10
Apus Soare: 17:48
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Luna: 20:01 - 21:08
Detalii oră planetară