AstroDex

Horoscop Leu
Leu

Horoscop 2020 - Leu

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2019 a fost unul destul de dinamic și pe alocuri dificil pentru nativii(ele) acestui semn aflați(te) la început de relație sau în căutarea unui partener. Pare că în 2020 lucrurile s-au mai liniștit pentru ei, iar cuplurile consacrate abia primesc o mostră din ce îi așteaptă în 2021. Anul acestea este deci unul în care se pregătește terenul pentru schimbări importante.

În primul trimestru al anului, dar mai cu seamă în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea să dai înapoi când vine vorba despre implicarea ta în cuplul pe care îl formezi acum. Te deranjează ceva în legătură cu atitudinea partenerului vis-a-vis de bani sau ți se pare că nu este întru-totul sincer cu tine.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui mai și în iunie, este posibil să nu fii la fel de activ(ă) pe plan social ca de obicei. Acest lucru se datorează faptului că unele relații de prietenie schimbă macazul într-un mod în care nu te așteptai. Într-un final, deznodământul va fi însă unul benefic pe termen lung.

În al treilea trimestru al anului, tocmai ieși dintr-o perioadă dificilă pe plan relațional. În schimb, ți-e mai clar ca niciodată care sunt ingredientele unei relații reușite în ceea ce te privește. Îți dai seama de ce ai nevoie pentru a avea parte de un cuplu funcțional. În felul acesta, știi exact unde ar mai trebui să lucrezi tu și persoana iubită.

În ultimele trei luni ale anului, centrul de interes se mută definitiv în sectorul relațional. Acest lucru este cu atât mai evident în perioada sărbătorilor, atunci când și timpul îți permite să te concentrezi mai mult pe tine și pe cel drag. Aveți de lucrat la relația de cuplu pentru ca toate să meargă așa cum vă doriți și sunteți pe drumul cel bun.

După cum se poate vedea din rândurile de mai sus, anul 2020 aduce maturizare și responsabilizare în plan social și sentimental, dar mai ales în sectorul de viață din urmă. Provocările principale apar mai târziu, în 2021, dar dacă vă apucați de ele din timp, vei constata că încercările cu care te vei întâlni în anul următor nu sunt copleșitoare.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Leu

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!