AstroDex

Horoscop Rac
Rac

Horoscop 2020 - Rac

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul trecut cele două domenii de viață par să nu-ți fi dat prea multe bătăi de cap, dar au avut grijă să prefigureze faptul că în 2020, va trebui să acorzi mai multă atenție planului social și celui sentimental. Provocările cu care te vei întâlni nu te vor încerca prea greu, dar va trebui să faci unele schimbări importante în aceste sectoare de viață.

În primul trimestru al acestui an, s-ar putea să apară unele transformări neașteptate în viața ta socială. Ele se datorează faptului că unele relații de prietenii nu sunt chiar atât de stabile pe cât te-ai fi așteptat. Ai fi mizat că anumite persoane nu îți vor demonstra niciodată faptul că sunt prezențe trecătoare în viața ta, dar realitatea îți arată altceva.

În următoarele trei luni ale anului, s-ar putea ca aspectul financiar să aibă o influență destul de mare asupra relației de cuplu. Modul în care partenerul sau tu înțelegeți să vă gestionați bugetul și efectul acestuia asupra relației voastre s-ar putea să fie mai puternic decât te-ai fi așteptat. Căutați să ajungeți la un acord în această privință.

În al treilea trimestru al anului, se continuă provocările în viața sentimentală. Îți dai seama că problemele au rădăcini mai adânci decât ai crezut la început. Tu sau persoana iubită aveți tendința să ascundeți anumite lucruri sau să vă feriți să le spuneți celui drag de teama reacției sale. Amintește-ți că nu dai niciodată greș cu adevărul.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în octombrie, se dorește ca tu și partenerul să vă armonizați atitudinile în planul casnic și în familie. Părerile diferite despre cum se conduce o gospodărie sau cum se gestionează problemele domestice vă poate împiedica să faceți front comun atunci când situația o cere. Trebuie să formați o echipă.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2020 în care trebuie să lucrezi serios la relația de cuplu. Tu și persoana iubită sunteți deficitari la unele aspecte și trebuie să știți cu claritate cum și-ar dori celălalt să acționați în anumite circumstanțe și care sunt nevoile sale. În felul acesta, veți forma un cuplu de durată.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Rac

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!