AstroDex
Horoscop Rac

Rac

Semnul Racului - descriere generala

Este semnul familiei, al parintilor, al mamei, al casei. Este semnul fecunditatii si al gestatiei, reprezinta oceanul primordial in care a aparut viata. Este semnul inceputului verii, al cresterii, al transformarii florilor in fructe tocmai in ideea nativitatii. In tema natala semnul Racului arata radacinile individului, ereditatea si bazele sale, locul unde se simte bine, ca acasa. Reprezinta potentialul inconstient al individului, precum si sensibilitatea sa. Din punct de vedere esoteric, reprezinta poarta de intrare a sufletului in lumea manifestata.

Nativul Rac

Idealurile sunt de natura sentimentala sau/si domestica. Doresc sa realizeze propria lor perfectiune sentimentala, idealizeaza adesea o familie, asupra careia isi varsa toata dragostea si isi cheltuie energia. Romantici convinsi, artisti consacrati, idealisti din convingere. Acestea ar fi cuvintele cheie pentru a descrie nativul Rac.

Karmic: de obicei este vorba despre o viata dedicata laturii sentimentale, pregatita cu grija inca din viata anterioara.

Ascendentul Rac

Isi pune mai mult amprenta pe aspectul fizic. Astfel, cel care are Ascendentul in semnul Racului, va prezenta in mod evident tendinte spre ingrasare. Mersul este caracteristic, cu varfurile picioarelor usor departate.

Firicel Ciarnau

Semnele zodiacale

Câteva cuvinte despre fiecare semn zodiacal.

Descrierea zodiilor
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.