AstroDex

Horoscop Săgetător
Sagetator

Horoscop 2020 - Săgetător

Dragoste, cuplu, prietenie

Sectorul sentimental și cel social nu se numără printre domeniile de viață care ar trebui să te preocupe prea mult în 2020. În acest an, ca în cel anterior, provocările întâlnite sunt reduse ca număr și intensitate, dar te ajută să îți echilibrezi atitudinea în raport cu prietenii și partenerul, mai ales în contextul unor situații mai dificile.

În primul trimestru al anului, se continuă tendințele ultimelor trei luni ale anului anterior. Nu se întrevăd schimbări dramatice de atmosferă pe plan sentimental sau social, dar s-ar putea să fii mai interesat(ă) să încerci lucruri noi alături de prieteni și persoana iubită. Iată oportunitatea perfectă să pui în practică ceva ce ți-ai dorit de mult.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales începând cu a doua jumătate a lui mai, s-ar putea să apară unele lipse de sincronizare în plan relațional. Poate că tu și partenerul de viață nu sunteți de acord cu modul în care celălalt decide să-și folosească banii sau care crede că sunt cele mai bune oportunități de investiție pentru voi.

În al treilea trimestru al anului, lucrurile par să meargă bine pe aceste planuri. Acest lucru se datorează probabil faptului că ajungi la un acord comun cu persoana iubită în privința felului în care se fac cheltuieli în cuplul vostru. În septembrie, s-ar putea să apară o relație pasageră în viața unor nativi(e) care s-au născut în acest semn.

În ultimele trei luni ale anului, este posibil să te distanțezi de unii prieteni. S-ar putea ca acest proces să fie unul natural, datorat probabil unor nepotriviri de caracter dezvoltate cu timpul sau poate descoperi că nu te poți baza pe ei în situații dificile. Caută să vezi dacă mai poți salva ceva. Sărbătorile de iarnă vă pot reapropia.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 te tratează relativ bine pe acest plan. Nu te pune în situații sensibile cu partenerul sau prietenii, prilej numai bun să lucrezi la aspectele care scârțâie și să le consolidezi pe cele care merg bine. Lucrurile evoluează bine pentru tine în plan sentimental, dar și social.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Sagetator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Orele planetare
AstroDex
Azi: 17.02.2020 - 20:33
Răsărit Soare: 07:10
Apus Soare: 17:48
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Luna: 20:01 - 21:08
Detalii oră planetară