AstroDex

Horoscop Taur
Taur

Horoscop 2020 - Taur

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2020 nu vine la pachet cu surprize pe acest plan. În 2019, te-ai mai confruntat cu probleme de fond în viața socială și este posibil ca ele să mai apară și în acest an. Acest lucru îți indică faptul că mai sunt chestiuni de rezolvat pe acest plan și că trebuie să faci ceva în privința lor. Un proces mai riguros de selecție al prietenilor este recomandat.

În primul trimestru al acestui an, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea ca ambițiile tale profesionale sau sociale ori cele ale prietenilor să conducă la o distanțare. Idealurile și viziunile voastre nu mai sunt compatibile și pot să creeze o ruptură între voi. Vezi dacă se mai poate face ceva.

În următoarele trei luni ale anului, s-ar putea să resimți o ușoară stare de tensiune în plan social. Nu ești sigur(ă) că poți avea totală încredere în cei de lângă tine. S-ar putea ca această circumspecție să se dovedească a fi fost un aliat de nădejde al tău în anumite circumstanțe. Caută să vezi în cine poți avea cu adevărat încredere.

În al treilea trimestru al anului, totul pare să meargă bine în plan sentimental și social. Te obișnuiești probabil cu ideea că trebuie să faci unele schimbări în sectorul din urmă, mai ales dacă te-ai confruntat cu situații complicate în raport cu niște prieteni. Nu îți face griji pentru că vei cunoaște alte persoane alături de care poți construi relații noi.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în octombrie, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn care lucrează cu partenerul să resimtă dificultatea de a trasa limite clare între viața de familie și carieră. Pentru ca lucrurile să meargă bine între voi, este foarte important să nu amestecați cele două domenii de viață.

După cum se poate observa din rândurile de mai sus, anul 2020 nu este unul în care să ai de tras în sectorul de viață sentimentală sau în cel social. Cu toate acestea, te va ajuta să îți dai seama cine merită într-adevăr încrederea ta. În felul acesta, îți permiți să cultivi acele relații care pot evolua și care te pot ajuta și pe tine să te dezvolți.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Taur

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!