AstroDex

Horoscop Fecioară
Fecioara

Horoscop 2020 - Fecioară

Sănătate și vitalitate

Zodia ta se numără printre semnele zodiacale care n-au niciun motiv să-și facă probleme în ceea ce privește acest sector de viață. Astrele te mai păsuiesc un an până când își cer tributul și îți solicită să aduci schimbări de substanță în ceea ce privește stilul de viață și alimentație. Până atunci, încearcă să faci unele mici ajustări singur(ă).

În primul trimestru al anului, dar mai exact cândva în perioada dintre a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, s-ar putea ca tu sau partenerul să întâmpinați unele probleme de sănătate. Oricare ar fi scenariul, cert este că depindeți unul de altul pentru ajutor moral în această situație. Încercați să vă susțineți cât de mult puteți.

În următoarele trei luni ale anului, nu se anunță evenimente care ți-ar putea afecta starea de spirit sau bunăstarea la nivel fizic. Este drept că în subteran se duc unele transformări care vizează modul în care privești lumea și pe ceilalți. Dar ele au loc treptat și nu implică schimbări de macaz semnificative în atitudinea pe care o ai.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în septembrie, s-ar putea ca unele evenimente să-ți producă un răspuns emoțional foarte puternic. Acestea au legătură într-o anumită proporție cu persoana iubită și ar putea implica un moment de cumpănă în relația voastră. Ele te vor face să-ți pui niște întrebări și să iei unele decizii.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai cu seamă începând din decembrie, ar fi de dorit să preiei inițiativa unor ajustări în ceea ce privește stilul tău de viață și alimentație. S-ar putea să constați că unele obiceirui pe care le credeai sănătoase nu îți fac bine și că ar fi cazul să primești unele opinii avizate în acest sens. Informează-te.

După cum poți vedea din paragrafele de mai sus, astrele sunt destul de indulgente cu tine în 2020. Pe de-o parte, acest lucru se datorează faptului că ești tu genul de persoană care are grijă de la ea citire de bunăstarea ei mentală și fizică. Dar spre finele anului îți arată totuși că ar mai fi anumite aspecte la care ar trebui să mai lucrezi.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Fecioara

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat