AstroDex

Horoscop Rac
Rac

Horoscop 2020 - Rac

Sănătate și vitalitate

Anul 2020 nu-ți pregătești același gen de provocări cu care te-ai confruntat în 2019. Nivelul tău de energie nu mai este la mâna astrelor, dar capacitatea ta de a face față diverselor presiuni din acest an pare a fi nițel afectată. Descoperi în tine puteri latente de care nu te credeai în stare și afli că ești mult mai puternic(ă) decât ai fi crezut.

În primele trei luni ale anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, unele evenimente importante schimbă ceva la felul în care privești lumea. Aceste transformări vin, în primă fază, sub forma unor dezamăgiri, dar îți dai seama încetul cu încetul că erau niște alarme de trezire mai mult decât necesare.

În al doilea trimestru al anului, dar mai cu seamă în a doua parte a lui mai și în iunie, manifești unele ezitări. Ies la suprafață unele temeri, ești mai puțin încrezător(oare) în forțele proprii, anumite evenimente din cuplu îți testează rezistența armoniei conjugale. În cele din urmă, îți regăsești forța, dar nu fără să traversezi ape învolburate.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales începând cu a doua jumătate a lui iulie, lucrurile încep să intre pe făgașul normal. Simți că recapeți ușor-ușor controlul asupra modului în care evoluează planurile tale, ceea ce te motivează și îți oferă mai multă siguranță de sine. Ai învățat multe din lunile anterioare și ești pe calea cea bună.

Ultimul trimestru al anului, dar mai cu seamă din decembrie încolo, te desprinzi treptat de unele atașamente care nu ți-au făcut bine sau chiar te-au împiedicat să evoluezi în direcția potrivită. Dai primele semne că te-ai decis în sfârșit să iei distanță de la unii oameni la care ții, dar a căror influență nu era cea mai bună pentru tine.

După cum se poate deduce din rândurile acestea, anul 2020 aduce schimbări necesare în viața ta. Îți demonstrează că unele lucruri ar trebui lăsate în trecut pentru ca viitorul să fie unul demn de eforturile tale. Te desparți de oameni, lucruri și situații care nu mai rezonează cu tine și descoperi că ai forța necesară să rupi aceste legături toxice.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Rac

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!