AstroDex

Horoscop Taur
Taur

Horoscop 2020 - Taur

Sănătate și vitalitate

Se anunță destul de multă activitate în planul acesta în 2020, dar ca în anul precedent, provocarea este aceea de a continua să evoluezi ca personalitate. În această privință, ți se oferă mai multe oportunități decât în 2019, iar beneficiile pe care le poți extrage de pe urma unei abordări mature sunt substanțiale. Te poți dezvolta mult în acest an.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie și prima parte a lui februarie, s-ar putea ca liniștea ta interioară să depindă de armonia astmosferei din cuplu. Așadar, dacă se conturează tensiuni între tine și persoana iubită, starea ta de echilibru emoțional va răspunde la temerile și neliniștile pe care le experimentezi pe acest plan.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales în mai și iunie, ai putea să te confrunți cu unele îndoieli în ceea ce privește sistemul tău de valori, principii și credințe. Începi să te întrebi dacă crezul după care te ghidezi te va duce în direcția dorită. Unele evenimente cu impact emoțional puternic te fac să-i aduci unele ajustări considerabile.

În al treilea trimestru al anului, continui aceste căutări interioare. Devii din ce în ce mai conștient(ă) de faptul că trebuie să adopți o viziune matură asupra vieții, care admite nuanțe și alte perspective. Pentru o persoană ca tine care a crezut mereu că nu se va abate de la sistemul său de referință, această realizare este una foarte importantă.

În următoarele trei luni, trebuie să ai grijă de sănătatea ta emoțională și de cea fizică. În octombrie, s-ar putea să fii mai reactiv(ă) decât de obicei și ai o atitudine impulsivă cu privire la cele mai însemnate lucruri. Te aduc însă cu botul pe labe unele chestiuni de cuplu. Partenerul are nevoie de sprijinul tău în a se reface după o afecțiune mai grea.

După cum se poate deduce din rândurile de mai sus, 2020 vine la pachet cu teste de control care privesc nivelul de evoluție pe care l-ai atins până acum. Supunându-ți unor probe valorile și principiile, îți dai seama mai ușor dacă unele dintre ele nu se mai potrivesc peisajului actual al vieții tale. Oamenii se schimbă, contrar celor spuse.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Taur

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat