AstroDex
Horoscop Balanţă
Balanta

Horoscop zilnic Balanţă

Horoscop în timp real

Horoscop azi 21 august 2019

S-ar zice ca sunt departe vremurile in care succesele erau amagitoare, reputatia iti era terfelita ori onoarea patata. Te poti bucura de un bun renume, de sansa si reusita in afaceri, de mici victorii personale in activitati in care se lucreaza cu bani sau bunuri de valoare. Cum poti fi intr-un moment in care gandesti sclipitor, cu umor dezinvolt si-o inteligenta supla, creste binisor probabilitatea de a beneficia de un castig.

Predispoziţiile acum, ora 19:00

Condiţie
fizică
Conditie fizica
Dragoste,
relaţii
Dragoste, sentimente
Casă,
familie
Casa si familie
Bani,
afaceri
Bani si afaceri

Notă: Acest horoscop zilnic este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile (Luna este cea mai rapidă planetă). Dacă se întâmplă ca textele de la două zodii să coincidă, înseamnă că se află în aspecte planetare asemănătoare. Graficele şi textele sunt corelate. Este altfel! Reinventarea horoscopului zilnic!

© AstroDex

Pentru a vă citi horoscopul zilnic, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!