AstroDex

Horoscop Balanţă
 Balanta

Horoscop zilnic Balanţă

Horoscop în timp real

Horoscop azi 23 februarie 2020

Probabil ca astazi n-ai un tonus tocmai stralucit, nici un entuziasm si-o energie de invidiat. Sunt posibile si cateva nelinisti amoroase, crize de anxietate sau de posesivitate ori poti cadea cu usurinta intr-o ipostaza ridicola in fata persoanei iubite. Pe de alta parte, in chestiunile gospodaresti te poti dovedi indemanatic si priceput, poti avea initiative inspirate spre satisfactia celor din familie.

Predispoziţiile acum, ora 5:53

Condiţie
fizică
Conditie fizica
Dragoste,
relaţii
Dragoste, sentimente
Casă,
familie
Casa si familie
Bani,
afaceri
Bani si afaceri

Notă: Acest horoscop zilnic este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile (Luna este cea mai rapidă planetă). Dacă se întâmplă ca textele de la două zodii să coincidă, înseamnă că se află în aspecte planetare asemănătoare. Graficele şi textele sunt corelate. Este altfel! Reinventarea horoscopului zilnic!

© AstroDex

Pentru a vă citi horoscopul zilnic, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!