AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni
Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni

Horoscop în timp real

Horoscop azi 20 octombrie 2018

Probabil ca nu exerciti un bun control asupra emotiilor, ca te lasi dus de impulsuri de moment si izbucnesti destul de violent verbal. S-ar putea reaprinde scanteia unui mai vechi conflict cu parintii, cei care-ti si impun niste constrangeri ori reguli aparent imposibil de urmat. Incearca sa te impui si sa-ti duci razboiul personal in afara familiei. Fixeaza-ti obiective concrete si mobilizeaza-te fizic si psihic sa le atingi!

Predispoziţiile acum, ora 18:14

Condiţie
fizică
Conditie fizica
Dragoste,
relaţii
Dragoste, sentimente
Casă,
familie
Casa si familie
Bani,
afaceri
Bani si afaceri

Notă: Acest horoscop zilnic este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile (Luna este cea mai rapidă planetă). Dacă se întâmplă ca textele de la două zodii să coincidă, înseamnă că se află în aspecte planetare asemănătoare. Graficele şi textele sunt corelate. Este altfel! Reinventarea horoscopului zilnic!

© AstroDex

Pentru a vă citi horoscopul zilnic, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!