AstroDex

Horoscop Gemeni
 Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni

Horoscop în timp real

Horoscop azi 18 octombrie 2019

Astazi ai putea realiza ca trecutul nu e deloc subtire si conteaza mult pentru tine. Napadit de amintiri si de nostalgii, simti nevoia sa te intorci la radacini, la copilarie si sa strangi relatiile cu parintii. In plus, pari pus pe fapte mari si te arati util in perimetrul casei parintesti, disponibil sa executi in forta sarcini gospodaresti, incepand de la simplele achizitii necesare pana la ambitioase planuri de redecorare.

Predispoziţiile acum, ora 12:09

Condiţie
fizică
Conditie fizica
Dragoste,
relaţii
Dragoste, sentimente
Casă,
familie
Casa si familie
Bani,
afaceri
Bani si afaceri

Notă: Acest horoscop zilnic este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile (Luna este cea mai rapidă planetă). Dacă se întâmplă ca textele de la două zodii să coincidă, înseamnă că se află în aspecte planetare asemănătoare. Graficele şi textele sunt corelate. Este altfel! Reinventarea horoscopului zilnic!

© AstroDex

Pentru a vă citi horoscopul zilnic, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!