AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni
Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni

Horoscop în timp real

Horoscop azi 23 iulie 2018

Dupa ce un timp ti-ai camuflat emotiile si trairile, nelinistile si framantarile de ordin sentimental, poate fi o zi in care dai drumul la presiune, incarcat de forte noi. Tii sa-ti faci ordine in viata afectiva, sa indrepti o serie de hotarari neinspirate ori sa ceri celor apropiati socoteala pentru un comportament deviant si nepotrivit. Fizic, te simti in putere, gata sa te implici intr-o competitie ambitioasa financiara.

Predispoziţiile acum, ora 13:07

Condiţie
fizică
Conditie fizica
Dragoste,
relaţii
Dragoste, sentimente
Casă,
familie
Casa si familie
Bani,
afaceri
Bani si afaceri

Notă: Acest horoscop zilnic este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile (Luna este cea mai rapidă planetă). Dacă se întâmplă ca textele de la două zodii să coincidă, înseamnă că se află în aspecte planetare asemănătoare. Graficele şi textele sunt corelate. Este altfel! Reinventarea horoscopului zilnic!

© AstroDex

Pentru a vă citi horoscopul zilnic, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 20 iulie. Se mai pot face înscrieri până vineri 27 iulie.
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).