AstroDex
Horoscop Leu
Leu

Horoscop zilnic Leu

Horoscop în timp real

Horoscop azi 16 iunie 2019

Se prea poate sa abandonezi azi orice preocupare pentru tine si sa dai intaietate si atentie celor apropiati, persoanei iubite. Simti ca e timpul sa te dedici altora, in special parintilor, sa-i ajuti si sa-i protejezi asa cum au facut-o si ei la randul lor. Poate fi vorba de un moment de reglaj afectiv si emotional, in care simti nevoia sa dai inapoi beneficii si noroace primite, sa raspunzi celui ce te-a ajutat odata.

Predispoziţiile acum, ora 22:15

Condiţie
fizică
Conditie fizica
Dragoste,
relaţii
Dragoste, sentimente
Casă,
familie
Casa si familie
Bani,
afaceri
Bani si afaceri

Notă: Acest horoscop zilnic este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile (Luna este cea mai rapidă planetă). Dacă se întâmplă ca textele de la două zodii să coincidă, înseamnă că se află în aspecte planetare asemănătoare. Graficele şi textele sunt corelate. Este altfel! Reinventarea horoscopului zilnic!

© AstroDex

Pentru a vă citi horoscopul zilnic, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!