AstroDex

Horoscop Leu
 Leu

Horoscop zilnic Leu

Horoscop în timp real, horoscopul momentului

Horoscop azi 25 mai 2020

S-ar parea ca poti inregistra unele castiguri, ca ai parte de beneficii materiale cu mai multa usurinta decat de regula. Te-ai putea deci misca mai in voie, mai liber, atunci cand vine vorba de bani si de obtinerea sau cheltuirea lor, nefiind probabil necesar sa tii cont de prea multe reguli si limitari impuse. Si cand e vorba de iubire poti actiona manat de primul impuls, fara sa iei in calcul ceea ce se asteapta de la tine.

Predispoziţiile acum, ora 14:23

Condiţie
fizică
Conditie fizica
Dragoste,
relaţii
Dragoste, sentimente
Casă,
familie
Casa si familie
Bani,
afaceri
Bani si afaceri

Notă: Acest horoscop zilnic este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile (Luna este cea mai rapidă planetă). Dacă se întâmplă ca textele de la două zodii să coincidă, înseamnă că se află în aspecte planetare asemănătoare. Graficele şi textele sunt corelate. Este altfel! Reinventarea horoscopului zilnic!

© AstroDex

Pentru a vă citi horoscopul zilnic, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!