AstroDex

Horoscop Leu
 Leu

Horoscop zilnic Leu

Horoscop în timp real

Horoscop azi 23 februarie 2020

Principala preocupare a zilei se poate numi azi iubire. Totul pare sa stea sub semnul unor impliniri afective: de la pasiuni si placeri trupesti, ravnite si gustate cu pofta, pana la daruire sufleteasca si empatie totala fata de cel pe care-l iubesti. Se pot drege conflicte si neintelegeri sentimentale lipsite de sens, pot surveni lamuriri constructive intr-o relatie amoroasa afectata de zvonuri si suspiciuni.

Predispoziţiile acum, ora 6:43

Condiţie
fizică
Conditie fizica
Dragoste,
relaţii
Dragoste, sentimente
Casă,
familie
Casa si familie
Bani,
afaceri
Bani si afaceri

Notă: Acest horoscop zilnic este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile (Luna este cea mai rapidă planetă). Dacă se întâmplă ca textele de la două zodii să coincidă, înseamnă că se află în aspecte planetare asemănătoare. Graficele şi textele sunt corelate. Este altfel! Reinventarea horoscopului zilnic!

© AstroDex

Pentru a vă citi horoscopul zilnic, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!