AstroDex

Horoscop Leu
 Leu

Horoscop zilnic Leu

Horoscop în timp real, horoscopul momentului

Horoscop azi 3 aprilie 2020

Cateva inadvertente in planul carierei azi sunt destul de probabile. Te poate preocupa sa te cocoti la inaltimea unui anumit rang social, sa fii devotat cauzei pentru care lupta institutia in care lucrezi, sa ai pretentii si ambitii mari de la viata si de la lume. Poti avea carisma si inzestrarea necesara unui bun manager, doar ca trebuie sa valorifici puternic intuitiv care anume e contextul favorabil ascensiunii tale.

Predispoziţiile acum, ora 1:21

Condiţie
fizică
Conditie fizica
Dragoste,
relaţii
Dragoste, sentimente
Casă,
familie
Casa si familie
Bani,
afaceri
Bani si afaceri

Notă: Acest horoscop zilnic este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile (Luna este cea mai rapidă planetă). Dacă se întâmplă ca textele de la două zodii să coincidă, înseamnă că se află în aspecte planetare asemănătoare. Graficele şi textele sunt corelate. Este altfel! Reinventarea horoscopului zilnic!

© AstroDex

Pentru a vă citi horoscopul zilnic, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!