AstroDex
Horoscop Scorpion
Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion

Horoscop în timp real

Horoscop azi 21 august 2019

S-ar putea sa ai azi o tendinta pregnanta spre pasivitate si sedentarism ori sa n-ai mare spor, chiar daca alergi dupa castig si profit, chiar daca faci un mare efort de vointa pentru a intra in posesia unor bani. Si atentie, nereusitele in plan financiar pot afecta bugetul de familie in ansamblul lui. Totodata, in viata sentimentala ochii vad si inima cere, e prilej de aventura si explorare, de putina culoare.

Predispoziţiile acum, ora 19:54

Condiţie
fizică
Conditie fizica
Dragoste,
relaţii
Dragoste, sentimente
Casă,
familie
Casa si familie
Bani,
afaceri
Bani si afaceri

Notă: Acest horoscop zilnic este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile (Luna este cea mai rapidă planetă). Dacă se întâmplă ca textele de la două zodii să coincidă, înseamnă că se află în aspecte planetare asemănătoare. Graficele şi textele sunt corelate. Este altfel! Reinventarea horoscopului zilnic!

© AstroDex

Pentru a vă citi horoscopul zilnic, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!