AstroDex

Horoscop Vărsător
 Varsator

Horoscop zilnic Vărsător

Horoscop în timp real

Horoscop azi 18 octombrie 2019

Poti trece azi printr-o infierbantare de moment, dovada ca nu ti-ai pierdut gustul provocarii si al aventurii. Este de dorit totusi prudenta in felul in care intelegi sa-ti lucrezi finantele dar si sentimentele: speculatiile financiare nu prea au sanse de izbanda, nici flirturile sau amorurile duse-n paralel. In rest, o stare buna fizica te poate face sa stai in garda si sa te implici trup si suflet in tot ce misca.

Predispoziţiile acum, ora 12:55

Condiţie
fizică
Conditie fizica
Dragoste,
relaţii
Dragoste, sentimente
Casă,
familie
Casa si familie
Bani,
afaceri
Bani si afaceri

Notă: Acest horoscop zilnic este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile (Luna este cea mai rapidă planetă). Dacă se întâmplă ca textele de la două zodii să coincidă, înseamnă că se află în aspecte planetare asemănătoare. Graficele şi textele sunt corelate. Este altfel! Reinventarea horoscopului zilnic!

© AstroDex

Pentru a vă citi horoscopul zilnic, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!