AstroDex
Horoscop Vărsător
Varsator

Horoscop zilnic Vărsător

Horoscop în timp real

Horoscop azi 16 iunie 2019

Poate fi una dintre acele zile cand te afli intr-un reconfortant echilibru cu partenerul de cuplu ori in care poti cunoaste consensul, pacea si armonia intr-o relatie cu cineva de sex opus. Pasiunile amoroase nu mai decurg bolnavicios sau distructiv, nu te mai coplesesc ingrijorari inutile ori suspiciuni, gelozii nefondate. S-ar parea ca-i dai celuilalt creditul cuvenit, admiratia si respectul pe care-l merita.

Predispoziţiile acum, ora 22:36

Condiţie
fizică
Conditie fizica
Dragoste,
relaţii
Dragoste, sentimente
Casă,
familie
Casa si familie
Bani,
afaceri
Bani si afaceri

Notă: Acest horoscop zilnic este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile (Luna este cea mai rapidă planetă). Dacă se întâmplă ca textele de la două zodii să coincidă, înseamnă că se află în aspecte planetare asemănătoare. Graficele şi textele sunt corelate. Este altfel! Reinventarea horoscopului zilnic!

© AstroDex

Pentru a vă citi horoscopul zilnic, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!