AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc săptămânal pentru Porc

Porc

Săptămâna 23-29 iulie 2018

Chiar daca sunteti printre nativii care si-au creat un univers propriu, uneori va place sa iesiti in lumina reflectoarelor. In aceasta saptamana, ati putea pune in plan secundar interesul financiar si ambitiile materiale. Aveti acum idei noi si originale, mai ales in activitatea profesionala. Sunteti intuitiv in legatura cu o actiune pe care o aveti de intreprins alaturi de colegii de munca. Daca in familie exista ceva discutii mai aprinse, incercati pe cat posibil sa-i impacati pe cei implicati! Norocul va poate surade si in gasirea partenerului de viata potrivit, daca un aveti pe nimeni. Fiind romantic din fire, ar fi un gest frumos sa invitati persoana pe care intentionati sa o cuceriti sau partenerul (daca deja exista) la o cina la restaurant ori la teatru.

© Editura Fidelia

Citeşte mai multe amănunte despre Porc...

Horoscop săptămânal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 20 iulie. Se mai pot face înscrieri până vineri 27 iulie.
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.