AstroDex

Horoscop Peşti

Pesti

Semnul Pestilor - descriere generala

Indica sfarsitul iernii, sfarsitul unui ciclu si inceputul altuia sugerat de cei doi pesti tragand in directii opuse. Este vremea dezghetului, samanta fiind pregatita pentru un nou ciclu al naturii. Semnul Pestilor, in axa cu semnul Fecioarei, sunt simboluri ale erei dominata de crestinism. Pestii, semnul sacrificiului, este guvernat de catre Jupiter, planeta generozitatii, ce marcheaza esenta invataturii crestine: iubirea aproapelui. In tema natala Pestii arata locul de sacrificiu, asemenea unui sacrificiu necesar pentru a finaliza o treapta evolutiva, un domeniu fragil, confuz si sensibil, unde ezitarea mareste parca dificultatea de rezolvare a problemelor. Un semn de mister, plin de farmec si bunatate.

Nativul Pesti

Foarte sensibil, acest nativ incearca cu toate puterile sale sa-si integreze interiorul in viata Universului. Fiinta sa este dizolvata parca in mediul inconjurator. Intotdeauna este gata sa se jertfeasca pentru o cauza nobila. Este un om de o puritate deosebita. Este greu de inteles pentru ceilalti nativi ai zodiacului, fiindca este dirijat din interior de catre o logica superioara, diferita de cea pamanteasca. Aceasta logica nu-i este foarte clara nici lui insusi: este influentabil, imprevizibil, indecis, chiar ciudat. Este plin de compasiune si bunavointa. Este cel mai sentimental semn al zodiacului. Pare putin legat de planul fizic, dar tine foarte mult sa lucreze in acesta, ca sa nu-l piarda de sub picioare. In interiorul lui, doreste sa evadeze din materie. Pare ca se concentreaza greu, dar adevarul este ca poate avea mai multe puncte focalizate deodata. El examineaza fiecare problema din mai multe puncte de vedere, in acelasi timp. Acesta este o capacitate naturala a sufletului sau dilatat. Are nevoie de compania celorlalti, singur se simte dezradacinat. Acesta, in special in domeniul parapsihologic, fiindca nu este sigur pe sine si sfarseste sa devina critic. Are o prietenie cel putin interesanta: este foarte loial, chiar se "agata" de prieteni, dar nu se deschide total. Are o intuitie dezvoltata, insa nu destul de clara (o traduce greu in cuvinte, in logica). Este umanist, receptiv si generos. Trebuie sa lucreze pentru stabilitatea proprie.

Karmic: a trait cel putin o viata (cel mai frecvent, ultima) pe care n-a inteles-o pe deplin. Atunci n-a avut dificultati de ordin material, si n-a stiut precis pentru ce scop sa-si dedice viata. A refuzat responsabilitati, a fugit de provocari, refugiindu-se in melancolie si in ajutorarea celor mai putin norocosi decat el. N-a avut o conduita constanta. Acum trebuie sa lupte pentru concretizare, claritate si atitudine pozitiva in fata vietii.

Ascendentul Pesti

Poate sa ofere un deficit al simtului practic si o incetineala caracteristica. Prefera mai degraba sa sufere decat sa riposteze, dar cand riposteaza, actioneaza haotic. Sunt calmi, sensibili si duplicitari. Ascendentul isi pune puternic amprenta asupra aspectului fizic. Cei care au ascendentul in acest semn, daca au ochi albastri, au un aspect sters, spalacit, tulburi.

Firicel Ciarnau

Semnele zodiacale

Câteva cuvinte despre fiecare semn zodiacal.

Descrierea zodiilor

Orele planetare
AstroDex
Azi: 14.12.2019 - 2:29
Răsărit Soare: 07:41
Apus Soare: 16:38
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Marte: 01:24 - 02:40
Detalii oră planetară